Diensten

Strategisch advies

In een continu veranderende omgeving, veel verschillende projecten, of wisselende samenstelling van teams is goede informatie steeds belangrijker. Goede informatie is de basis voor goede besluiten. Dat vraagt veel van mensen. Samen maken we daarom graag een scherpe strategische analyse van de situatie om te bepalen wat nodig is voor jouw organisatie.

Voorbereiding en Implementatie

Voor een succesvolle implementatie is een specifieke expertise of aanpak nodig. De App Consult Group beschikt over implementatiespecialisten die de introductie van jouw eigen communicatie app begeleiden.

Opleiding &Training (App Academie)

Het succes van jouw eigen communicatie app schuilt in het effectief gebruik maken van de functionaliteiten door mensen. Onze in huis en maatwerk trainingen realiseren dat. Optimaal gebruik maken van de app waarin jouw organisatie centraal staat.

Uitbreiding in functionaliteiten

Afhankelijk van wat jij allelmaal in de app nodig hebt voor optimaal gebruik van de communicatie app, kan het basispakket worden uitgebreid. Voor elke vraag bedenken de technici waarmee wij samenwerken een passende oplossing.

Management informatie systeem

Laat de data voor jou werken! Met de data verkregen via de app krijg je inzicht in jouw (werk)processen. Hierdoor kunt je de processen optimaliseren en op basis van heldere en actuele informatie bijsturen

Huisstijl aanpassingen

Een huisstijl is gebaseerd op design, communicatie en gedrag. De communicatie app zal dus 1-op1 aansluiten op de huisstijl. Mochten daarin aanpassingen gewenst zijn kunnen de specialisten van ACG daarin, ook voor jouw website of jouw logo, in voorzien.

Visuele hulpmiddelen

Uiteraard gaan we voor optimaal gebruik van jouw communicatie app. Visuele hulpmiddelen zoals een uitleg animatie of een videohandleiding kunnen daarbij een goede aanvulling zijn voor de medewerkers.